Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgat'ta Yangın Son Dakika - Manavgat'ta orman yangın! Dumanlar gökyüzünü kapattı - Son ... _ Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Manavgat'ta Yangın Son Dakika - Manavgat'ta orman yangın! Dumanlar gökyüzünü kapattı - Son ... _ Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim. Jandarma yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme.

1 uçak, 4 helikopter bölgede. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Son Dakika | Manavgat'ta çıkan orman yangını kontrol ...
Son Dakika | Manavgat'ta çıkan orman yangını kontrol ... from foto.haberler.com
Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı. 1 uçak, 4 helikopter bölgede.

Oymapınar mahallesi'nde üç ayrı noktadan çıktığı iddia edilen yangın kısa sürede yayıldı.

Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır. Manavgat'ın taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkiinde saat 00:00 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Tam kapanma perşembe gününden ballayıp bayram sonu. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız. Yaban hayvanlarına yiyecek bırakmak isteyenler kur. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Amfibi uçak, 4 helikopter, 15 arazöz ve 3 dozerle yangına müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Tam kapanma perşembe gününden ballayıp bayram sonu.

Manavgat'ta büyük felaket Yangın bir türlü kontrol altına ...
Manavgat'ta büyük felaket Yangın bir türlü kontrol altına ... from foto.sondakika.com
08.08.2019 08:07 | son güncelleme: Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti. Antalya son dakika haberleri : Son gelen bilgilere göre 53 kişi yaralandı, 2 kişinin ise durumu ağır. Havadan ve karadan müdahalenin devam ettiği yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Yağan kar ile birlikte alacabel ve konya yolu traf. Chp antalya il başkanı bayar görevden alındı.

Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı.

Antalya son dakika haberleri : Tam kapanma perşembe gününden ballayıp bayram sonu. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. + antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Antalya manavgat'tan son dakika korkunç görüntüler geldi. Son dakika haberlerine göre kyk yurdu hazir hale geti̇ri̇ldi̇afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman kızılay, i̇zmir, adana, antalya, denizli ve isparta'dan 5 mobil beslenme aracını ve 1 sahra mutfağını yangın bölgesine sevk etti. Manavgat'ın taşağıl mahallesi'nin arapbeleni mevkiinde saat 00:00 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor.

Manavgat'ta orman yangını - Son Dakika
Manavgat'ta orman yangını - Son Dakika from foto.sondakika.com
Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Yangın söndürme uçağı ve helikopterin yanı sıra orman i̇şletme müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından alevlere yoğun şekilde müdahale ediliyor. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Yaban hayvanlarına yiyecek bırakmak isteyenler kur. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık manavgat'ta orman yangını. Yangın nedeniyle evrenseki, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki bazı evler boşaltıldı. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Manavgat'ta saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı.

Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat cumhuriyet başsavcılığı tarafından ilçede 4 ayrı noktada çıkan yangınlara ilişkin soruşturma başlatıldı. Konuya ilişkin cumhuriyet başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, öğle saatlerinde manavgat'ın farklı noktalarında başlayan orman yangınlarının yerleşim. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Manavgat'a 25 kilometre uzaklıktaki yaylaalan mahallesi akçagörü mevkiinde çıkan orman yangını, yaylaalan mahallesinde yaşayan insanların en. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürülmeye çalışılıyor. Antalya son dakika haberleri : Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangın yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Mithat abakan (dha) 20.10.2019 16:43. Tarım ve orman bakanı pakdemirli, 53 vatandaşımız. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri.